PUBG MOBILE Yeni Yıl Galasında 600 Bin TL'lik ödül dağıtacak

PUBG MOBILE, Yeni Yıl Galası etkinliğinde sürpriz isimlerle bir araya gelecek, oyun severlere toplamda 600 Bin TL değerinde harika ödüller dağıtacak.

PUBG MOBILE Yeni Yıl Galasında 600 Bin TL'lik ödül dağıtacak
PUBG MOBILE Yeni Yıl Galasında 600 Bin TL'lik ödül dağıtacak Ekhaber
Bu içerik 376 kez okundu.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, tüm oyun severleri sürpriz isimlerin katılacağı ve büyük ödüllerin dağıtılacağı Yeni Yıl Galasına davet ediyor. Her zaman yenilikçi içerikler ile oyuncuların karşısına çıkmayı hedefleyen PUBG MOBILE, Yeni Yıl Galası etkinliğinde 600 Bin TL değerinde ödül dağıtarak bu konuda büyük bir rekora da imza atacak.

 

Burak Özçivit, Sefo, Uzi, İrem Derici ve Mustafa Ceceli gibi birbirinden ünlü isimlerin katılacağı etkinlikte, PUBG MOBILE’ın popüler haritalarına benzer haritaların tasarlandığı AR (Arttırılmış Gerçeklik) ve xR (Genişletilmiş Gerçeklik) teknolojileri aynı anda kullanılacak. Bu özel teknoloji tamamı Türk yazılımcılardan oluşan 22 kişilik bir ekip tarafından 1.100 saatten fazla zaman harcanarak geliştirildi.

 

İzleyenlere 600 Bin TL’lik ödül dağıtılacak

Bu yıl PUBG MOBILE bu özel etkinlikle yeni yılı kutlamak için toplamda 600 Bin TL’lik ödül ile büyük bir çekiliş hazırlığına gidiyor. Apple Macbook Pro, iPad Pro, PlayStation 5 ve daha birçok harika ödülün oyun severlere dağıtılacağı Yeni Yıl Galası özel yayını, 31 Aralık akşamı 21:30’da PUBG MOBILE Türkiye YouTube kanalındabaşlayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor